Download MP3 & Video for: Yayan Jatnika Saha Anu Lepat

Darso-Saha nu lepat with lyrics

Darso-Saha nu lepat with lyrics

Music Video
Detty Kurnia-Darso - Saha nu Lepat

Detty Kurnia-Darso - Saha nu Lepat

Music Video
Darso-Saha nu lepat with lyrics

Darso-Saha nu lepat with lyrics

Music Video
Detty Kurnia v Darso   Saha nu Lepat

Detty Kurnia v Darso Saha nu Lepat

Music Video
KARAOKE SUNDA - SAHA NULEUPAT

KARAOKE SUNDA - SAHA NULEUPAT

Music Video
POP SUNDA DARSO   SAHA NU LEUPAT WITH LIRIK KARAOKE

POP SUNDA DARSO SAHA NU LEUPAT WITH LIRIK KARAOKE

Music Video
Naon Lepatna - Darso & Detty Kurnia

Naon Lepatna - Darso & Detty Kurnia

Music Video
POP SUNDA  Saha Nulepat  Voc  Rita Tila   Dody Mansyur

POP SUNDA Saha Nulepat Voc Rita Tila Dody Mansyur

Music Video
FADAL..SAHA NU LEPAT KARAOKE

FADAL..SAHA NU LEPAT KARAOKE

Music Video
JHAPAR - widadari surga (COVER)

JHAPAR - widadari surga (COVER)

Music Video